Ja sam postavio radi ljepseg i masivnijeg izgleda,ne da bi nekog prevario ili slicno tome.Svako ko se malo bolje razumije u auta zna sta je pravi brembo,a sta fake !Zašto stavljate te gluposti na auta?
To je kao da trpaš čarapu u hlače i nadaš se da će neko misliti da imaš prangiju!
Šta je najbolje čemu se nadaš? Da će neko da se prevari i pomisli da si stavio brembo a disk kao šestarom nacrtan?
Feluge su sex
Zahvaljujem druze !
Zahvaljujem drug !Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Ma nisam gledo,kad sam prvi postavio tek onda skonto hahahaHaj sto stavi poklopac, nego sto ih naopako okrenu
evo ja cu ti odgovotiti zasto ih ja hocu da stavim... lakse ih je postaviti nego farbati klijesta a uz to farba nakon nekog vremena potamni i nije to to dok su ovi poklopci dugotrajniji. Znaci nije uopste fazon to sto pise brembo, ja cu i to brembo da prefarbam i da bude sve jednobojnoZašto stavljate te gluposti na auta?
To je kao da trpaš čarapu u hlače i nadaš se da će neko misliti da imaš prangiju!
Šta je najbolje čemu se nadaš? Da će neko da se prevari i pomisli da si stavio brembo a disk kao šestarom nacrtan?
Ma ja ne znam sta ljudi vide toliko lose u ovim poklopcima,kad je to bas neupadno,a fino izvleda.evo ja cu ti odgovotiti zasto ih ja hocu da stavim... lakse ih je postaviti nego farbati klijesta a uz to farba nakon nekog vremena potamni i nije to to dok su ovi poklopci dugotrajniji. Znaci nije uopste fazon to sto pise brembo, ja cu i to brembo da prefarbam i da bude sve jednobojno
IMas kupit poklopce bez tog natpisavjerovatno bas zbog tog natpisa brembo, moram priznati da i meni smeta zato cu ga ja ukinuti prije montaze.
Al to nije slucaj na e39Najjače je kad stave brembo poklopce na zadnja klješta, a disk ko CD.
Ma ne izgleda toliko nakaradno koliko ljudi prave bauk oko toga.Auto je prilično uredno, samo mislim da auto kao što je E39 ne zaslužuje te džiberske navlake...