Član
To onda nije problem,samo jel folija mora biti bas za ovaj displej ?Šta ga imaš tražiti. Dobar električar skine tablu i zamjeni foliju iza displeja.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
To onda nije problem,samo jel folija mora biti bas za ovaj displej ?Šta ga imaš tražiti. Dobar električar skine tablu i zamjeni foliju iza displeja.
Onda je jeftinije naruciti s ebay-a kompletan displeyNe bih ti znao reći kakve su folije, jedino znam da sam platio električaru 150 km za posao
Ma gledao sam i ja na ebay-u tako nesto cijena i za mog,jest tacno ko u 124-ke samo ga malo komande spasavale hah hvalaMijenjao zet displej na golf 4 , 15 20 eura veliki displej bio , odlicno ispalo... a volan odlican svaka cast neka si ga zamijenio... onaj prosli ko da je sa mercedesa 124
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Hvala druze,trudim se..Sredjen sa ukusom, pedantno sve kako treba da bude. Bas mi se svidja benga
Hvala druze,opruge su vogtland i prezadovoljan sam,auto dosta stabilnije a nije izgubljeno puno na udobnosti,a M spuste za nekih 2cm od standardnog.BMW je sila, koje opruge su u pitanju? Ja na svom imam M opruge, premjerim visinu po tehničkom upustvu (od blatobrana do donjeg ruba felge) i to jeste visina od M-ovjesa. Ali mi opet djeluje previsoko.
Bolje u svakom slucaju...Da tako je, opet je bila ekstremna razlika sa njima nego sa standardnim što se tiče stabilnosti i upravljanja.