Član
u mene je 6. mjesec 2000 god, a mapa je radjena na 220ks znaci ti svog dizes na 230ksTo je serija prije ovog motora sa malo manje ks na koliko si ga podigao
u mene je 6. mjesec 2000 god, a mapa je radjena na 220ks znaci ti svog dizes na 230ksTo je serija prije ovog motora sa malo manje ks na koliko si ga podigao
Aham,auu dostaa konja,razmislit cu o tome,ali bi prije tog turbinu reparirao pa onda cip radiou mene je 6. mjesec 2000 god, a mapa je radjena na 220ks znaci ti svog dizes na 230ks
Ma laganica samo,M je pravo lijep razmisljam o M-optiku,ali sada prvo zatamnjivanje i jos neke sitnice pa ce mo vidjeti dalje,hvalaMaa samo lagano,svidja mi se ova linija a i boja mu ova stoji,m-optik mi je jos ljepsi jer oni branici cine cuda...sretno dalje..
Hvala drugPrelijep je druze !
Jesu drug bas prava stvar u zivo jos ljepse izgleda ovako kamera ne moze bas dobro da uslika i hvalaOve ledice su cista sminka za auto i stvarno lijepo bmw izgleda..
Iste sijalice h11 samo LED narucio preko pika,nisu neki kvalitet ali sluzeKakve ledice si ubacio u te maglenke?
Ma slabo svijetle skroz,ali furka samo sto su bijele i to je toZato i pitam kod mene je jaran stavio isto to u maglenke, ma nista se ne vidi