Ima cijeli projekat. Skoro godinu dana je bio u garazi, motor komplet na novo uradio,cak i stubline, samo u njega bacio 3500KM i nikada nije to bilo to. I vise mi se zgadilo, stalno sam polagao nadu da ce se motor sljedecim ulaganjem rijesiti,ali nikada. Na samom kraju nisam htio ubaciti drugi motor,bio je prilicno ured,ali ne onako kako bi trebao za toliki rad trud i muku. Vise nisam mogao ni psihicki ni financijski to podnjeti i rijesio sam ga u nadi da u sljedece auto necu morati ulagati,ali vraga,isti problem kao na onome,samo sam u startu to rijesio sto sam kupio drugi motor,nikakve generalke. Ali i na njemu je bilo nekih ulaganja,a ja sam toga bio sit,jer je to moje primarno auto,a ne sa strane pa da mogu pomalo ulagati. Onda sam ga prodao najboljem kolegi,koji je znao sve o autu i zelio je ulagati. Onda sam od tih novaca kupio mami i tati volva S40, a sebi uzeo BMW e46, koji je bio stvarno tip top,jer su moji sve original stavljali na njega. Ali mi je uvijek falilo snage,jedina mana, i naravno bi volio da je veci. I sada sam sve to ostvario s ovim E39. Dovoljno velik, solidno jak,udoban... Da imam viska malo novca kupio bih ponovo starog volva,pa ako sta bude da se ne sekiram, ali kao glavno auto to nisam mogoa podnjeti, kao ni bilo koji naredni kvar da se desi.
@djidji Pa i meni je prilicno tako bilo. Isto sam imao jednog karavana, pa drugog. I dalje bi ja karavana,nema veceg gušta nego kada s "obiteljskim" autom otreses neke "trkače". Kasnije sam imao eto i coupea,koji je sa volvom malte ne isti,ali nije nikako isti gust kada se vozis sportski coupe pa nekoga otreses i kada ga otreses karavanom
Ali sam bas to razmisljao, sta cu onda kasnije. Da se ozenim pa me prebaci na neko momcako,pa rekoh idem malo na coupea,sada malo limuzinu pa cemo kasnije opet gledati nesto veliko i naravno malo jace