Ja mrzim ove felge, ali iz dana u dan uzivo kada ga gledam i uspoređujem s drugima stvarno ga otvaraju,izgleda noviji. Ali su svakako na prodaju,a u zamjenu bih uzeo samo neke bas dobre
A sto se tice nekih mana bas i nema, u usporedbi npr sa E46 koji ima tonu sitnica. E39 se slovi kao jedan najboljih primjeraka BMW-a, sto me uvijek i privlacilo. Mozda samo obratiti paznju na trap jer je tesko auto i nemar moze iziskivati neka ulaganja,ali nista strasno,jeftiniji je za odrzavat nego E46, i to prilicno po meni
Motori nemaju nekih mana, samo malo ucestao problem ECU od ABS/ASC/DSC. Ja sam ga kupio s tim problemom,s vremena na vrijeme se pale lampice i gubis te funkcije. U nas reparacija tog ECU dode 100-200KM.
Inace vec sam prosli tjedan presao na zimski setup. Nabacio sve 4 nove zimske gume, ipak je navecer hladan asfalt i prilicno mokar. Sada vozam sluzbenu fabiu, bmw po danu dosta slabije pa rekoh nabaciti cu zimulje odmah
Zatim uzeo sa ebay-a jednu zanimljivu stvar, mozda ce neki reci ruzno, ali uopce ne upada u oko, vidi se na ovoj prvoj slici sto sam postavio,kao da ga nema. U pitanju je zastita od kise za retrovizore. I ima smisla,nema kapljica,manje magli pa se ne treba trljati staklo
Zatim su tu ulje i filteri. Dok legne osteta za onu nesrecu od nedavno odmah cu uraditi servis mjenjaca, i mozda nesto oko interijera
I ovaj tjedan ide jos jedan update, malo oko muzike, vec je naruceno, pa postavim slike