Član
SedoX je napisao(la):BMW je predobar ne slusaj nikog bitno je da se tebi svidja a i meni je SUPER
tu si u pravu, meni se svidja.
mtopic je napisao(la):teretanas je napisao(la):o kakvom ukusu pojedini pricaju,gdje ovde ukus,ovo kad bi stavio recimo na hr bmw forum morao bi emigrirati na Trinidad i Tobago,ljudi bi te pojeli:lol:
A tamo su znaci sve vrhunski strucnjaci? Dobro da znam ... kad budem radio sljedeci projekt prvo cu konsultovati HR forume, da ne bi slucajno zastranio ... Hvala na info
Drugar ... sretno tebi sa autom ... prije svega da te dobro sluzi i da se ne kvari, a branika ce biti i fabrickih i stylerskih, a bice i ljudi koji ce misliti da su bogom dani da tebi kazu kako da uradis svoj auto!
to i ja kazem bitno je da auto sluzi, a ne kazem mozda cu ja nekad i promjeniti misljenje pa staviti oem stvari na njega, za sad mi je ok.
soffa je napisao(la):lik tek postavio auto ne moze za dan sve promjeniti pa promjenit ce nekad mozda nek isfura ovako ja sam reko za prag i gepek lajsnu u bijelo i samo ga odrzaji o vozi,,niko ovdje nije promjenjio auto za noc..sretno dalje
hvala, a za pragove si u pravu, bice bolje u bijelo.
mahe007 je napisao(la):dobra bembara, samo meni ovaj prednji branik nes nije za njega kao sto ja msm soffa rece ofarbaj pragove u boju auta i bit ce , a mozda i kad vec imas ovaj zadnji branik stavit po 2 rore na svaku stranu bilo bi bolje neg ovako
i ja sam za to da stavim 2 rore ali prvo da sredim mehaniku i dotjeram unutrasnjost pa onda sve ostalo.
teretanas je napisao(la):ne mora imati,novi m branici su skuplji od citavog auta ali i obicni fabricki su ljepsi xxx puta od ovih:icon_biggrin:
cekam scannera da se ocituje:lol:
ne bih se ja ljutio da imam m branike na njemu ali su mi ovi puno ljepsi od obicnih.