Ovako interesuju me informacije o navedenom modelu BMW-a sa motorima 325 td 116 hp i tds sa 143 hp, intresuju me iskustva kakvi u ti motori zapravo, mada me zanima licno od onih koji su imali/imaju, jer na netu ne mogu naci nista pametno, jedni pisu jedno, drugi drugo, ne zna covjek sta zakljuciti! Sta zapravo najvise gledati kod takvog motora prilikom kupovine, da me kasnije ne bi kostala skuplja pita nego tepsija! Kako su se pokazali ti motori? Sto se potrosnje tice, manje-vise me ne zanima, jer znam sta bi kupio/kad bih uzimao!Al' cisto informativno nek' napise neko svoje iskustvo sa potrosnjom! Interesuju me ostale stvari, kakvi su sto se odrzavanja ticu, koju otprilike kilometrazu gledati, mada i njoj nije za vjerovati, al' eto moze posluziti za neki pravac! U kratko, sve me interesuje :lol:.. I da napomenem, sto bi mozda znacilo dosta, da mi "hrpa" konja ne igra vaznu ulogu, jer volim samo laganu voznju i kuliranje u voznji, ektremne brzine me ne zanimaju, vec da ja mogu lagano magistralama nasim kretat se nekih 90-120 ovisno gdje se nalazim i kakvi su uslovi na putu! I kroz carshiju laganice max 40