Član
Hvala drugkulturan bimmer..
Hvala drugkulturan bimmer..
Hvala ti druze Radi se koliko ko moze, koliko financije dozvoljavaju, treba dosta sto para, sto volje da se uradi dobar auto, svak se trudi Momak ima jos Passata 3, tako da je e36 samo za grada, meetove i sl. Cuvat naravno, hvala LPRijetko dobar BMW, kao i kombinacija boje Vecina ih je kičeraj, plastike, naljepnice.... Ovaj je bas TOP ! Srećno i čuvajte ga
Vjeruj druze bez njih nije to, to, ne znam, tu su kako je auto kupljeno, mozda se nekad i predomisli hvala ti puno, LPNisam neki veliki ljubimac ovih 'obrva', ali ovaj E36 stvarno izgleda super, bas ono momacki.
Dosao je, nije mjenjan volan, valjao bi M-Tech 2 hvala drugkakav je ovo volan, ima ovakav audi, samo fali znak lijep bimmer, clean, ne može se fulat sa ovim
Ima fin zvuk pravo, a nije ovo toliko lose koliko je na asfaltu, jer ovdje je gumena podloga, ne gore gume toliko hvala ti Ko dolazio na BMW meet vidit ce gamocan zvuk ima, ne znam koliko je ovaj burnout los za auto al ja sa svojim pazim da ne zaslajdram a kamoli da ovo radim )
Hvala ti druzemenii sve super od boje do felgi...lijep bimmer..