dzenogti je napisao(la):Respekt za projekat i sretno u radovima
trizex je napisao(la):Pises da si pravio taj lip na prednjem braniku? Imas neki sablon ili sta?
Leoe34 je napisao(la):trizex je napisao(la):Pises da si pravio taj lip na prednjem braniku? Imas neki sablon ili sta?
Nema šablon nikakav samo sam odmirio od dijela di se savija branik i trakom povukao na org lipu jednu liniu gore i doli znači da srida ostane jednaka svagdi i onda odmirio sridu branika da izgleda udubljenje kao kod lipa od e30 is-a i izrzo ovo je u stvari obični lip ali prepravljen lako je a izgleda jedno 4385456 puta lipše neko kod običnog
trizex je napisao(la):Leoe34 je napisao(la):trizex je napisao(la):Pises da si pravio taj lip na prednjem braniku? Imas neki sablon ili sta?
Nema šablon nikakav samo sam odmirio od dijela di se savija branik i trakom povukao na org lipu jednu liniu gore i doli znači da srida ostane jednaka svagdi i onda odmirio sridu branika da izgleda udubljenje kao kod lipa od e30 is-a i izrzo ovo je u stvari obični lip ali prepravljen lako je a izgleda jedno 4385456 puta lipše neko kod običnog
aaa kapiram, pa odlicno, fkt izgleda milion puta bolje, stavljeno na listu stvari za uraditi na kolima hvala
madmono je napisao(la):Dzesi MONSTRUM TURBO samo je turbo mali :lol: :lol: :lol:
Radi se o Bmw-eu e34 tzv petica :icon_biggrin: u kojoj je 2.7 motor na koji sad kemijamo neki turbo a i abd Nitro ...Ovo je slika auta nedugo nakon što sam ga kupio prošle godine u 6. mjesecu auto je rastavljen komplet i nanovo radjeno sve što se tiče i limarije i mehanike :icon_biggrin:
Malo nakon kupnje sam počeo radit i na izgledu stavio sam crne farove i napravio lip :icon_smile:
RE: Bmw e34 527 Turbo
A sad malo mekh slika od nekog malog bavarca :icon_smile:
druže lip sam izkroio od orginalnog ima gore objašnjeno kako sam radioE drug od cega si napravio lip?
Na ovoj slici su sastavljana dva orginalna lipa ić će se na fon b10 alpineOd
od kojeg je auta ovaj lip nekako mi poznat?benga je vrh sretno.
Hvala drugSvaka cast za izbor boje,ko ne zna rece da je pederska.Sretno u radu.