Sarajlic je napisao(la):Predobro vozilo od motorizacije do opreme.Jedino sto meni bode oci su volan i DVD,da je moj ja bi ubacio original sve.U svakom slucaju auto je fenomenalno
Svaka cast,po meni to auto i zasluzuje cistu originalnost.Za par godina postat ce pravi raritet.Cuvaj i mazi i neka je sa srecomwaad je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Predobro vozilo od motorizacije do opreme.Jedino sto meni bode oci su volan i DVD,da je moj ja bi ubacio original sve.U svakom slucaju auto je fenomenalno
imam isto mišljenje tako da pošto je akvizicija nedavno izvršena, sve ostaje kako jeste dok se originalni volan ne presvuće i ne nabavi originalni BMW CD headunit.
Btw auto je 89 godina.
RS6Avant je napisao(la):STROJ , svaka cast predobro auto , kako je mocna ova koza picke se loze ko trijesce kako ide bembara ? koja je konjaza
[/quote
300ks 450 Nm a ide lezerno, tiho, i s obzirom na tezinu iznenadjujuce dobro. Do 100 ispod 7 sec.
Golf2gti16v je napisao(la):vec sam rekao,bembara je da se najezis,samo mu volan promjeni,stavi orginal po mogucnosti od novije serije
odmah me podsjeti na moju peticu sto sam imao