Član
Golf Mk1 Diesel je napisao(la):Joj ovo mi je uvijek bila želja ,imati e32-icu,ali troškovi održavanja i goriva su me uvijek odvraćali,ali biti će jednog dana :icon_smile: ,na ovom tvom jedinu manu vidim u tome što je AUTOMATIK,inače
sto se tice potrosnje upravu si auto trosi kako mu to i dolici za ovoliki motor i snagu a odrzavanje i nije skupo imam jarana drzi autodijelove tako da kod njega sve radim mjenjam servisiram itd pa moze i na crticu
CoL3 je napisao(la):ja sam mislio da je ovo osmak,kada ono redni sestak
uglavnom auto je odlicno,svaka cast na izboru,sa vana ga operi pa poslikaj,vjerujem da je dobar,jer vidim unutra je kao bombona,jos bijela unutrasnjost,strasno kolega kupio nedavno ovakvog,kako je samo udobno auto,duboki sicevi kozni,kakva fotelja,strasno
sestak je zakon,hvala ti na pohvama a s vana je odlican sutra ide na praonu pa slike odma za udobnost si upravu naidjem na rupu nit sta skripi nit se sta cuje kao da preletis preko nje sta bi jos bilo da nisu niskoprofilne gume :icon_eek: a za siceve si upravu fantazija prava jos kad se u obzir uzme da je auto 90to godiste