Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pozdrav ljudi, u planu je jedan projekat u kojem bi u kockicu isao motor od sedmice, tacnije 735i.. dakle posto je u sedmici automatik mjenjac, zanima me odgovara li od 325i manuelni? ima li neko iskustva sa tim da mi kaze. hvala
I mene to zanima,iako ne planiram ubaciti ništa,sačekaćemo da se javi dedo335 ili 335i pošto su oni već radili,a to vjerovatno zna i bmwscanner ili m50b25...
Ovako ne pase ni obrnuto... nisam nikada radio taj swap ali znam dosta ljudi koji jesu i prilikom te radje svi su koristili mjenjac od M30 masine.. tako da 99% ne pase neki mjenjac sa M20 motora na M30..
Neznam jel znas njemacki i da li ti ovaj link moze pomoci ali ja sam na brzake preletio preko posta http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f00044/f00044.htm ali et pogledaj
pozz,
od m20 na m30 nepase nista
trebas nac zamjerac i mjenac od m30.
prvi dio od kardana od m30 prevarit na zadnji kraj od m20 i balansirat kardan.
inace od 325e sa manuelnim pase ako si duzinu sa pozicijom od m30 iz mjerio bez prepravke.