Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sve slažeš kako treba, nema se tu što za dodati. Imao sam E36 M3 cabrio saa tim motorom i bio sam jako zadovoljan, a ti ćeš bit još više, jer je tvoj još lakši auto. Bit će vrh kad ga složiš.
A da bit ce to zanimljivo vidjeti kako ce se E30 nosit s tim motorom jos je i cabrio. Uzeo sam par strut barova jos cabrio ima tvornicki ojacane mude, ali u svaku ruku bit ce zanimljivo to vidjeti. Makao sam ovaj visco sper 3.64 i idem na klasicni 25% lock 3.45
MA nisam jos vozio nista, pred krajom je sve to ali kako je to uvijek kad vam radi prijatelj onda bas taj kraj se oduzi, ma ostale su oikanterije poredit interijer i sve pa kad bude gotovo stavimo kakva video slike i to. Hvala na pohvalama
Extra Bmw drug al de nek moderatori isprave dole projekat nek ubace od bmw.a a ne od swifta sretno u nastavku radova i obavještavaj nas redovno :icon_smile: