alpinac1 Član 29.11.2009 #16 nemoze samo vezni lim Marko moraju se menjati koplet stranice sa djepovima onim unutra i unutrasnji blatobrani do pola i tako malo zezanja a sredili smo auto malom da bude fabrika NEKA GA SLUZI JOSSSSSSSSSSSS DUGO DUGO
nemoze samo vezni lim Marko moraju se menjati koplet stranice sa djepovima onim unutra i unutrasnji blatobrani do pola i tako malo zezanja a sredili smo auto malom da bude fabrika NEKA GA SLUZI JOSSSSSSSSSSSS DUGO DUGO
Schumi Član 29.11.2009 #18 Strašno urađeno auto Sreća pa je 87.godište tako da je široki štop sasvim ok
BMW-GTI Član 29.11.2009 #19 Ijao...:icon_eek: 2.5 X...nista bez X-a, motor prelepo izgleda, kao i ovaj prednji branik, super se uklopio, imas ukusa, samo napred :icon_smile:
Ijao...:icon_eek: 2.5 X...nista bez X-a, motor prelepo izgleda, kao i ovaj prednji branik, super se uklopio, imas ukusa, samo napred :icon_smile:
Lemi M5 Član 30.11.2009 #20 dobili ste odgovor za prepravku na shirok shtop od struchnjaka, tj choveka koji ga je i radio scaneru iskreno se nadam da nece biti sledeceg puta hvala na pohvalama, bice on i josh lepshi, samo polako... i pun gas
dobili ste odgovor za prepravku na shirok shtop od struchnjaka, tj choveka koji ga je i radio scaneru iskreno se nadam da nece biti sledeceg puta hvala na pohvalama, bice on i josh lepshi, samo polako... i pun gas
alpinac1 Član 30.11.2009 #21 naravno da nema sledecg puta nemoj da ja palim kola heehehehhehehehehheheheeheh a bice jos jako lepsi :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
naravno da nema sledecg puta nemoj da ja palim kola heehehehhehehehehheheheeheh a bice jos jako lepsi :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
elab Član 03.01.2010 #23 Benga je odlicna, a sta si radio na tom parkingu, cini mi se da vidim neke krugove u snijegu :lol::lol:
Benga je odlicna, a sta si radio na tom parkingu, cini mi se da vidim neke krugove u snijegu :lol::lol:
OggyBoy Član 03.01.2010 #26 Zimske carolije Obozavam inace marku automobila, a kockica i E-34 su mi nekako najmocniji BMW autici ikad
Zimske carolije Obozavam inace marku automobila, a kockica i E-34 su mi nekako najmocniji BMW autici ikad
mazda6 Član 03.01.2010 #27 Jedino sto su mu malo sjedista poderana to mi se ne svidja ali i to ce popraviti Sve najbolje u nastavku projekta
Jedino sto su mu malo sjedista poderana to mi se ne svidja ali i to ce popraviti Sve najbolje u nastavku projekta
Lemi M5 Član 04.01.2010 #28 samo vozachevo je pocepano, ali godine su to a i kad se sedne u njega, ne vidi se hvala na lepim komentarima i zeljama :icon_smile:
samo vozachevo je pocepano, ali godine su to a i kad se sedne u njega, ne vidi se hvala na lepim komentarima i zeljama :icon_smile: