idemo dalje, jutros do 9 stigao i montiran IS lip te je struja potekla i posljednjim zicama, tj BMW Sound Systemom....
Ozicenje je samo odpriliek provuceno kud treba do posljednje probe,kao sto se vidi na slikama...evo mali video "obilaska"
[video=youtube;qKNOeuQaDfs]
BMW Sound System rastura, iznenadjen sam!!
a i ne vuce puno struje, danas od 9 do 21h neprekidno ej sviralo preko USB-a uz povremeno koristenje ostalih potrosaca i aku se nije ispraznio.
kasnije instalacija ubacena u org kanale,vodilice, zabice, stezaljke, provucna kablaza kroz gepek,
zamjenjena svjetla tablice,ocisceni i antikorozivom premazani svi dijelovi gepeka koji su uhvatili hrdje,pogotovo iza
plastike tabilce, montirani paneli na gepek kao i zadnje lampe.
sklopljene plastike oko rucica iza volana,provucena motorna instalacija u kabinu, montirani prednji zvucnici
stegnuta tabla, montiran ECU ABS-a kao i black box iza njega, montuiran ECU tempomata,
postavljena prednja sajba brisaci i plastika ispod brisaca, spojeno daljinsko zakljucavanje sa signalizacijom na zmigavcima, nisam nijednu zicu presjeko nego sam minimilizirao prepravke, odnosno na 6 mjesta sam se "spojio" na fabricku intalaciju specijalnim klemama.
ovo na slici kablova sto visi je od daljinskog, ima nesto malo fabicke instalcije (istice se zelena zica) i jedan kabal visi to je za ustekati u onaj zvucnik OBC-a
veceras malo ranije usao u kucu da se stignem i obrijati.