bmwscaner Član 20.02.2009 #62 RE: opet se ja uparkir'o evo i snimkica zvuka kako to ustvari ''prdi'' los snimak sa losim mobom ali skuzi se o cemu je rijec http://www.youtube.com/watch?v=iiDlqUx6HwA
RE: opet se ja uparkir'o evo i snimkica zvuka kako to ustvari ''prdi'' los snimak sa losim mobom ali skuzi se o cemu je rijec http://www.youtube.com/watch?v=iiDlqUx6HwA
bmwscaner Član 22.03.2009 #63 RE: opet se ja uparkir'o evo malo se radilo i zacrnilo pa da to popratim i sa par slikica ono cisto informativno a evo od kolege njegov cabrio 93 godina auto motor 2.5 24v evo nekom mozda nevalja nekom valja a nebriga me meni OK
RE: opet se ja uparkir'o evo malo se radilo i zacrnilo pa da to popratim i sa par slikica ono cisto informativno a evo od kolege njegov cabrio 93 godina auto motor 2.5 24v evo nekom mozda nevalja nekom valja a nebriga me meni OK
allroad Super Moderator 22.03.2009 #65 RE: opet se ja uparkir'o super si ga potamnio svaka cast a i drugov je dobar
bucky_mb@yahoo Član 22.03.2009 #68 RE: opet se ja uparkir'o bmwscaner je napisao(la): crn a bit ce jos crnji Kliknite za proširenje... ne može crnji, šalim se . felge su mi se prije više sviđale , ali dobro ako se tebi sviđa OK.
RE: opet se ja uparkir'o bmwscaner je napisao(la): crn a bit ce jos crnji Kliknite za proširenje... ne može crnji, šalim se . felge su mi se prije više sviđale , ali dobro ako se tebi sviđa OK.
audi_s2 Član 22.03.2009 #70 RE: opet se ja uparkir'o svaka cast ne bi mu nista dodao crne felge odlicno mu stoje
koki+ Član 22.03.2009 #71 RE: opet se ja uparkir'o extra kocka a i ovaj kabrio je predobar jeli 192 KS ili je još šta radjeno ????
RE: opet se ja uparkir'o extra kocka a i ovaj kabrio je predobar jeli 192 KS ili je još šta radjeno ????
bmwscaner Član 22.03.2009 #72 RE: opet se ja uparkir'o nista cabrio ima samo 192 ks djavlu malo ali nedovoljno je to da vuce cabria ici ce neki s 38 u skoroj buducnosti
RE: opet se ja uparkir'o nista cabrio ima samo 192 ks djavlu malo ali nedovoljno je to da vuce cabria ici ce neki s 38 u skoroj buducnosti
viner Član 22.03.2009 #74 RE: opet se ja uparkir'o sad ti je cudo od kad si ga zamracija, jos zamraci i zadnju sajbu
badboy Član 22.03.2009 #75 RE: opet se ja uparkir'o lijep je nema sta .... samo feluge nisi trebao ali ok je