RE: bmw e30 325i BREMBO SPORT BREMSE
evo i slika brembo namontiran diskovi plocice i armirana kociona crijeva prednja i zadnja, reparirana prednja kljesta kompletno, novi glicerin u sustavu, namontirani novi lezaji kotaca na gewinde , nove odbojne gume, i amortizeri dakle autic krut ko sam vrag ali to volim to mi paše Click here to enlarge
nije pretjerano nistko taman kad se nabaci 9x16 felga sa 215/40 gumom moze prst izmedju ruba i gume dakle taman..
samo problem nemoze 9x16 felga ako nije et 0 Click here to enlarge zapinje od šešir gewinda Click here to enlarge ali zato moze bbs rs 7.5 x16 sa et 4 da stane ko nosa u guzu ...
narucio sam i zimmerman zadnje diskove i ebc yelow stuff plocice cim to stigne podvozje je komplet novo i bez ulaganja...
evo sad ce i slike
prednja crijeva brembo( motor quality ) vs. oem ( evo i ja izraz oem koristim
)
straznja crijeva
prednji diskovi brembo VS. ate
prednje plocice brembo vs textar
gewinde namontirane na auto naravno u REJSING bojama
inace gewinde su pravljene bas za IX kockicu po mjeri kad se zaviju do kraja na spiralama srednje tvrdoce i velicine budu taman a imam 3 vrste spirala za razlicite namjene.. sve naravno rucni rad i vozi se vec godinama na autu bez i najmanjeg pomaka i odstupanja od pocetnog stanja..
i finalni izgled svega toga na autu
i felge koje nazalost nemogu namontirati jer nemam potrebne distance da ih dovedem na et 0 sad su et 30... ali zato imam nesto bolje sta necu da slikam