Član
		da predstavim svoje auto koje manje vise svi znaju jer sam davno bio prijavljen na ovaj forum pa su me obrisali pa me evo sad opet. dakle rijec je o kocki 325i koja je kod mene 5 godina i koja mi je uzela vrecu para i jos toliko zivaca ali je ipak volim. dosla kod mene kao 320i od opreme je imala rezervnu gumu. evo slika pa prosudite sami 

dosla zabijena u pod tj nikakva jer ovi prije sto su vozili znali su samo opruge odrezat i nista vise

pa smo je onda ofarbali

pa onda felge broj 1 remotec 8 i 9x16

pa felge broj 2 bbs rs 7.5 i 8.5 x16 prvo plave

pa sive

pa onda dosadile rs i postale male pa ajmo opet na neku trodijelnu felgu za broj vecu i pale su oz fitipaldi koliko znam jedini set u bih dimenizije 8 i 8.5x17 gume sve 4 195/40 17 pa sad to izgleda ovako

dosta za danas imam jos stavit slike motora,unutrasnjosti ovog onog ugl ima slika. uzivajte

dosla zabijena u pod tj nikakva jer ovi prije sto su vozili znali su samo opruge odrezat i nista vise

pa smo je onda ofarbali

pa onda felge broj 1 remotec 8 i 9x16

pa felge broj 2 bbs rs 7.5 i 8.5 x16 prvo plave

pa sive

pa onda dosadile rs i postale male pa ajmo opet na neku trodijelnu felgu za broj vecu i pale su oz fitipaldi koliko znam jedini set u bih dimenizije 8 i 8.5x17 gume sve 4 195/40 17 pa sad to izgleda ovako

dosta za danas imam jos stavit slike motora,unutrasnjosti ovog onog ugl ima slika. uzivajte