trgo_sa Član 21.01.2014 #16 prelijep BMW , nemam rijeci vise , daj vise slika unutrasnjostii , ako mozes ikako
miljac07 Član 21.01.2014 #18 Evo unutrasnjosti (ove ruzne tepihe sam odavno izbacio van )...i meni je osobno zadnja klupa najbolje izvedena.
Evo unutrasnjosti (ove ruzne tepihe sam odavno izbacio van )...i meni je osobno zadnja klupa najbolje izvedena.
ZELA GTI Član 21.01.2014 #19 Čini se kao jako lijep i očuvan primjerak. Svaka čast na autu. Samo ga održavaj orginalnim dijelovima. Divota je vidjeti ovakvo nešto na cesti
Čini se kao jako lijep i očuvan primjerak. Svaka čast na autu. Samo ga održavaj orginalnim dijelovima. Divota je vidjeti ovakvo nešto na cesti
JoksaTurbo Član 21.01.2014 #20 Ajoj kako mi se sviđa auto , sad kad vidim i unutrašnjost ... Svaka čast , svaka čast na održavanju !
Ajoj kako mi se sviđa auto , sad kad vidim i unutrašnjost ... Svaka čast , svaka čast na održavanju !
focak89 Administrator 22.01.2014 #21 svaka cast druze ekstra je bmw unutrasnjost je ekstra samo tako nastavi