BMW City Car

BMW City Car

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
Prvi Bavarac s prednjim pogonom

bmw-w.jpg


Na temeljima iznimno uspješnog Minija i uz asistenciju Fiata, iz Münchena će 2011. stići prvi gradski auto, koji će uz funkcionalnost i okretnost pružati neočekivan komfor i sve bitne značajke BMW-a...

U Münchenu su konačno odobrili projekt modela City Car, o kojem se priča godinama. Za tri godine očekuje se prvi BMW s prednjim pogonom, kojim bavarska tvrtka planira ući u segment elitnih malih automobila. To se moglo naslutiti već 2001., kad je pod patronatom njemačke tvrtke obnovljena engleska legenda - Mini.

Koncepcija s poprečno postavljenim motorom i prednjim pogonom, koja je proslavila izvornog Minijija, a uspješno je dorađena za njegovog nasljednika, potpuno odgovara prvom BMW-ovom gradskom modelu.

Nedavno je procurila i poluslužbena informacija da BMW planira suradnju s Fiatom, koji bi mu proizvodnim iskustvom omogućio da kvalitetan automobil napravi što povoljnije. BMW-ove planove ubrzala je najava dolaska Audija A1, kojeg je već skicirao Walter da Silva te se posla prihvatio i Chris Bangle, kontroverzni BMW-ov šef dizajna.
 
Član
Neka se zadrze oni na seriji 1, nek ne idu ispod toga....jos malo pa ce i pickupove pravit c.c.c.c
 
Član
jbg...tad cu onda trazit kakvog amerikanca...njih ce bar uvijek bit sa zadnjim pogonom...: )
 
prelijepo vozilo. jedina zamjerka sto nema vise karakteristicni BMWov pogon na zadnje tockove. ali treba smanjiti troskove proizvodnje. dobra stvar je sto imaju platfrmu od MINIja koja je sama od sebe predobra za prednji pogon.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top