djordjep Član 17.02.2010 #1 Pošto mi na 8-ici nisu nikad legla podizajuća svijetla,evo miks kako bi idealno izgledala,prednji dio od meni nasjljepše 7-ice. [attachment=30386]
Pošto mi na 8-ici nisu nikad legla podizajuća svijetla,evo miks kako bi idealno izgledala,prednji dio od meni nasjljepše 7-ice. [attachment=30386]
zile Član 18.02.2010 #5 lijepa slika samo se nebi slozio sa tobom "podizajuća" svjetla na 8ci su slag na tortu i bez toga to auto nema karaktera isto kao ni RX-7
lijepa slika samo se nebi slozio sa tobom "podizajuća" svjetla na 8ci su slag na tortu i bez toga to auto nema karaktera isto kao ni RX-7
AnDel Član 18.02.2010 #6 zile je napisao(la): lijepa slika samo se nebi slozio sa tobom "podizajuća" svjetla na 8ci su slag na tortu i bez toga to auto nema karaktera isto kao ni RX-7 Kliknite za proširenje... potpisujem..ako hoces nesto ovako onda uzmi m3 ..jer se nebi uklopila ova kombinacija na nisku siluetu koju ima 7ca
zile je napisao(la): lijepa slika samo se nebi slozio sa tobom "podizajuća" svjetla na 8ci su slag na tortu i bez toga to auto nema karaktera isto kao ni RX-7 Kliknite za proširenje... potpisujem..ako hoces nesto ovako onda uzmi m3 ..jer se nebi uklopila ova kombinacija na nisku siluetu koju ima 7ca