Taaky Član 14.05.2009 #136 ma extra je ...stvarno svaka cast...da ga nisam vidio kad je bio udaren ne bi ti vjerovao stvarno je pravi
ma extra je ...stvarno svaka cast...da ga nisam vidio kad je bio udaren ne bi ti vjerovao stvarno je pravi
miki321oc Član 14.05.2009 #138 ne znam sta bih rekao a da vec nije gore receno vidi golfa vidi masine sto to golf vuče dobro
Salle Član 14.05.2009 #141 ma bravo majstoreeeeeeeeeeeeeeee......... ti si covjek koji je zasluzio da mu BMW kompanija digne SPOMENIK
ma bravo majstoreeeeeeeeeeeeeeee......... ti si covjek koji je zasluzio da mu BMW kompanija digne SPOMENIK
goran Član 15.05.2009 #142 koji si ti kralj covjek,sve pohvale za BMW,mogu samo misliti kako ce onda da bude onaj drugi BMW kabrio
koji si ti kralj covjek,sve pohvale za BMW,mogu samo misliti kako ce onda da bude onaj drugi BMW kabrio
dadao_style Član 15.05.2009 #143 svaka čast na svemu ja ti se divim najprije živci trud pa pare a gdje je ostalo nema dalje sve pohvale
svaka čast na svemu ja ti se divim najprije živci trud pa pare a gdje je ostalo nema dalje sve pohvale
daki Legend 15.05.2009 #147 Hehehe, super izgleda, odmah ga utavrljaj Sanaderu :lol: da ga bol prodje sto je morao da vrati onaj blindirani :lol:
Hehehe, super izgleda, odmah ga utavrljaj Sanaderu :lol: da ga bol prodje sto je morao da vrati onaj blindirani :lol:
tibor987 Član 16.05.2009 #149 kako nisam prije vidio slike...da niej bilo slika prije, ja bi rekao da me lazes, nisam mislio da od onog krsa moze ista nastati :icon_eek:
kako nisam prije vidio slike...da niej bilo slika prije, ja bi rekao da me lazes, nisam mislio da od onog krsa moze ista nastati :icon_eek: