rasprava oko potrošnje je besmislena, zato što svak ima drugi stil voznje, svak vozi u drugim uvijetima, a sve ovisi o tome koliko je auto ispravno......
ja sam samo rekao koliko sam ja svome mjerio potrošnju, momku koji je pitao.....
ali kod ovog auta i auta tipa a6 3.0tdi, mercedes 320 cdi, ml 270cdi je potrošnja najmanje bitna, bitno je ima li se novaca za odrzavat to auto(ne mislim na redovne servise)..... jer trošio on 8,9,10 ili 12 litara je lako, ali kada se pokvari nešto na tim autima nije jeftino i nemoze se popraviti za 50 ili 100km,
ono što iz iskustva znam i od kolega koji imaju e60 je da im često ode ispušna grana , polovna je 300km, nova 800km... ljevi nosač motora im je teška mana 180km, lafeta jedna je 250km, vodena pumpa je 240km, turbina ako ode je kao i svaka reparacija 350eura, letva volana reparacija 300km, zamjena ulja u mjenjaču, ako je automatik 800km itd itd....
to su cijene bez ruka
xenon farovi polovni su 1000km, branici polovni bar 300km .... to su okvirne neke cijene u hercegovini
gume jede ko lud, a u mene su gume 245/45 17
znam da je audi a6 još skuplji, a za mercedes stvarno neznam
kad se gleda održavanje(nije da se često kvare, ali kad se pokvare, treba biti spreman izdvojiti novac) , onda je potrošnja najmanje bitna.....