Free_Tuning je napisao(la):Extra je auto, mada po meni ima neku prednost što je dizel. Je li uoopce dizel, neko je spomenuo da jest :icon_smile:.. ako ima turbinu onda je :icon_mad: ko i benzin
Free_Tuning je napisao(la):Extra je auto, mada po meni ima neku prednost što je dizel. Je li uoopce dizel, neko je spomenuo da jest :icon_smile:.. ako ima turbinu onda je :icon_mad: ko i benzin
ArminM je napisao(la):Free_Tuning je napisao(la):Extra je auto, mada po meni ima neku prednost što je dizel. Je li uoopce dizel, neko je spomenuo da jest :icon_smile:.. ako ima turbinu onda je :icon_mad: ko i benzin
vidis ti u naslovu garaze da pise 530d, to d=diesel, kontas
ovo ti je BMW bez turbine, sta ce njemu turbina
renault_fan je napisao(la):ArminM je napisao(la):Free_Tuning je napisao(la):Extra je auto, mada po meni ima neku prednost što je dizel. Je li uoopce dizel, neko je spomenuo da jest :icon_smile:.. ako ima turbinu onda je :icon_mad: ko i benzin
pa naravno da ima turbinu...ne mora oznaka biti TD ili TDI da bi se znalo da je turbo aaaa :lol:
ArminM je napisao(la):renault_fan je napisao(la):ArminM je napisao(la):Free_Tuning je napisao(la):Extra je auto, mada po meni ima neku prednost što je dizel. Je li uoopce dizel, neko je spomenuo da jest :icon_smile:.. ako ima turbinu onda je :icon_mad: ko i benzin
pa naravno da ima turbinu...ne mora oznaka biti TD ili TDI da bi se znalo da je turbo aaaa :lol:
ma sta ce mu ba turbina, moze on i bez nje:lol:
Icealen je napisao(la):ArminM je napisao(la):renault_fan je napisao(la):ArminM je napisao(la):Free_Tuning je napisao(la):Extra je auto, mada po meni ima neku prednost što je dizel. Je li uoopce dizel, neko je spomenuo da jest :icon_smile:.. ako ima turbinu onda je :icon_mad: ko i benzin
ma sta ce mu ba turbina, moze on i bez nje:lol:
hehe armin se nije naspavao ajd armine bice ti oprosteno