corrado87 je napisao(la):upitanju je bmw e34,Imam sledeci problem na autu trepere svjetla kad auto radi na leru takode iznutra osvjetlenje dali neko zna do cega bi moglo bit?u vozni pri vecoj brzini e sve ok!
corrado87 je napisao(la):motor radi na leru ko sat to mogu iskljucit e sad vidjet drugi akumulator stavit pa vidjet kakvo je punjenje da nije mozda do reglera?pogledacu pa javim hvala vam zasad!
ArminM je napisao(la):prije dva tri dana je vlado cini mi se otvarao istu temu, do reglera je bilo, znaci nije dobro punio alternator
corrado87 je napisao(la):evo ovako stavio sam drugi akumulator malo e bolji od mog i opet e treperilo nie bas ko na mom al je treperilo a xenon su svetla upitanu,probacu jos i regler zamjenit i ja sam na njega sumljo al opet nisam bio siguran!
nije da nevaljaju, vec amperaza nije odgovarajuce, sto znaci da nevaljaju za njegovo auto...FirellesMonster je napisao(la):Ako su xenoni u pitanju i ako treperi, balasti ti nevaljaju
FirellesMonster je napisao(la):Ako su xenoni u pitanju i ako treperi, balasti ti nevaljaju