Kemo_T je napisao(la):Jedan mali update ,u Tomicu je prije par dana ugradjeno M podvozije
Znaci Amortizeri ,Opruge ,nekih more stabilizatora ,i ne znam ni ja sta vec..nisam bio prisutan...slike idu uskoro..
Nisam jos ni probao ,ali su mi rekli da je dosta ,dosta stabilniji.
Sto se tice izgleda ,za nijansu je spusten...Cak se i ne primjeti..
Pozz
Kemo_T je napisao(la):muha je napisao(la):fali mu :
ovjes
izduv
usis
M paket
non replica felge recimo nesto tipa BBS CH, LM ...
270KS sa remapom zar to ne moze vise?
Ovjes- nema potrebe ovaj je predobar ...A ni spustanje me ne privlaci nit ima potrebe,kad bi lego M paket to bi bilo to ..
Non Replica felge - Mozda ,al BBS sigurno ne,te felge prezirem ,tako su mi glupe al jbga... Vise sam ljubitelj OZ-a il nesto slicno ..
M paket - to mozda dodje...vjerujem da bi dobro izgledalo,al je sad zasad preskupo...
Izduv...Usis...nema potrebe uopste...
Sa 231 na 270 dignut je samo sa chipom obicnim ,nije nikakav remap radjen ....
bmw 330d je napisao(la):Kemo_T je napisao(la):Jedan mali update ,u Tomicu je prije par dana ugradjeno M podvozije
Znaci Amortizeri ,Opruge ,nekih more stabilizatora ,i ne znam ni ja sta vec..nisam bio prisutan...slike idu uskoro..
Nisam jos ni probao ,ali su mi rekli da je dosta ,dosta stabilniji.
Sto se tice izgleda ,za nijansu je spusten...Cak se i ne primjeti..
Pozz
Koliko te kostalo to moze na Pm ako ne ovako , mada si mi i onda rekao poslati cjenu za felge i cip pa nista .
GocaS6 je napisao(la):Kemo_T je napisao(la):muha je napisao(la):fali mu :
ovjes
izduv
usis
M paket
non replica felge recimo nesto tipa BBS CH, LM ...
270KS sa remapom zar to ne moze vise?
Ovjes- nema potrebe ovaj je predobar ...A ni spustanje me ne privlaci nit ima potrebe,kad bi lego M paket to bi bilo to ..
Non Replica felge - Mozda ,al BBS sigurno ne,te felge prezirem ,tako su mi glupe al jbga... Vise sam ljubitelj OZ-a il nesto slicno ..
M paket - to mozda dodje...vjerujem da bi dobro izgledalo,al je sad zasad preskupo...
Izduv...Usis...nema potrebe uopste...
Sa 231 na 270 dignut je samo sa chipom obicnim ,nije nikakav remap radjen ....
:lol::lol::lol: to i jest remap joj
MTR je napisao(la):Interkontinentalna krstareca raketa Zemlja-Zemlja tipa BMW oznake 330xd i navigacionim sistemom za precizno unistavanje ciljeva na autoputu gdje god koji stigne .....
Jaro haj ti malo na ban nemas ti to gdje osinut po gasu , i boga ti ne diraj nista na njemu ovi ovdje bi istunirali sve sto se krece , pa nemoze ljudi , cekajte dog ga ufati koja godina
haj sretno i blicni dvaput kad me vidis
dj_gianny je napisao(la):Nek je sa srecom, auto je stvarno vrh pozzz
Q111 je napisao(la):Auu e zbog ovoga sam se registrovao! odlicno izgleda
Evo vec sam procitao celu temu od pocetka do kraja Jos sam odusevljen Zanima me kako reaguje sa ovim felnama na rupe i to? jesi imao nekih incidenata i kako bi standardno podvozje izdrzalo 19''?? Ako moze jos i info o potrosnji, hvala unapred