ja našao pandu.....super....samo jel to ova crvena???
unutra su subovi cervin-vega....a ti si spominjao GZ i 171.....
ja te ne napadam...samo tražim slike tvojih set-upa....onog prvog pogotovo od 156 na našim prostorima....i ovaj link sa rekordom ti ne valja....probaj novi dati..
i obećao si mi slike na pm.....još ništa ne dobijam.....ja bi čak šta više volio jako da ti sve ovo što pričaš i potvrdiš....ovako više nema smisla....
MLADJO je napisao(la):
ma mogu da mi duvajuuuuuu,ignorisao sam smece i cao jer su procitali rezlutate i niko nista ne govori ne cuju se da su ziviiii!
i malo pazi koga nazivaš smećem.....tu su i tvoji prijatelji....dule,sanin,sa kojima si extra dobar....
a kad smo već na TI...možeš ga i ti meni poduvati....
MLADJO je napisao(la):
vi ocigledno ne znate da citate,www.auto-hifi.at kad otvorite sajt sa desne strane imate Schnajderovog Twinga sa rezlutatom 174.8 i moju pandu sa rezlutatom 171.1db!a oficijelno na adresi www.db-drag records.at pa na tabeli nadjite 2007god klasa super pro3 i moje ime!prolupao od decibela nisam sigurno,jer vidim da cutite ne komentarisete nista,jeli vam pojela vam maca te dugacke jezike kojima pljujete ljude po forumu ili ste ostali bez rijeci kada ste vidjeli rezlutate!MISLIM DA JE OVO DRUGO!!!!!!!:lol:
jooooj...ovo ne mogu prećutiti....čitaj ponovo šta si napisao!!!!!!!!!
DB-DRAG RECORDS da pogledamo.......aloooo!!!!
a onda ispod 2007 god i klasa SUPER PRO 3.....to je klasa iz DB-CUPA!!!!
daj nam samo određenije reci....u kojoj si se asocijaciji takmičio.....i koji ti je naziv bio,ili ime,nadimak....a sami ćemo naći rezultate i stavimo link ovde....da svi vide da si u pravu....
zašto ti nma nigde reza na ovom linku????
http://www.termpro.com/asp/lb.asp?ListMethod=3
evo sve pretraženo....nas 3 smo tražili....
imaš tek 2005 god 171,4 i to Tibor......znači nema tebe nigde....idemo mi još tražiti kad nikako da nam ti okačiš tačan link....
samo da znaš da ovo sve sad ide jako daleko....gospodin Detlef Hagel će dobiti mail sa ovim rezultatom i tvrdnjama...a naš kolega Lajchi koji ima jako puno prijatelja u Njemačkoj i Austriji isto sad njih kontaktira...
za 171 su sigurno svi čuli!!!!
i da...na kojim takmičenjima si u beogradu i novom sadu bio prvi,pa da te potraži kolega u arhivi takmičenja da i to vidimo....???