Uh al ste si vi napisali a mene nigdje nema , evo ovako:
Ja i Nodiash se nismo uopste raspravljali vec kad pogledam on u stvari govori realno !!!,
Auto sam kupio prosle godine u Aprilu u perfektnom stanju znaci ja ga nikad nebi uzeo da nesto nije bilo ok jer sam imao izbora i kad mi se svidjeo, Auto je prvo proslo detaljan pregled i sve je bilo i najboljem redu.
Eh znaci od tad kad sam ga uzeo ja sam bio kod kuce jos 5 put na odmoru to je ukupno oko mjesec i 20 dana i znaci toliko je auto vozano od prosle godine a ostalo vrijeme stoji parkirano stim da se redovno pali i provoza na kracim relacijama
.
Kad sam ga kupio imao je na satu 168000 a sad negdje oko 180000 , to je 12000 i sve je u perfektnom stanju !!!
Da mi se htjelo nesto kvariti valjda bi pocelo do sad ..
A do sad u auto sam ulozio preko 5 k ali ne sto je auto to trazilo vec moj cejf , i naravno da sam uradio servis i zamijenio zadnje disk plocice , i nove gume na 17 felgama.
Znam da auto ja na toj nekoj granici godina ali vjeruj da je u super stanju a godine nista ne znaci ako je auto odrzavano i redovno servisirano.
I to uopste nije ni bio razlog prodaje tj. da se bojim da ce se nesto pokvariti i da zato hocu da ga se rijesim ponavljam auto sam uzimao za sebe tako da su i najmanje sitnice dovedene u red.
A Danas ionako slabo ko nudi kes za auto sve su neke zamjene i petljanja tako da idemo dalje.
Nodiash
Jesi ti to nocna ?
Ako je nisi nasao prije Evo ti jedna dobra stranica za e46 kad ih toliko volis :lol::lol: www.e46fanatics.com samo klikni na forum.
Pozzz,
GocaS6 je napisao(la):
Najbolje da ga proda za 10 godina dotada će vrijediti bar 60 000 KM :lol:
Imas smisla za crni humor
, cim ga cipujem zvacu te da se trkamo :123:...