nodiash je napisao(la):
Dobro stoji al ajmo vako da sagledamo nekako logicno i matematicki a ti me ispravi ako gdje grijesim u nekim cinjenicama jer ne znam ih sve tacno...kupio si auto prije neke cca 2god i platio si ga cca 28k....u te dvije godine bio si kod kuce 6-7 puta po dvije sedmice to ti je neka 3 mjeseca sve ukupno a od toga si proveo u autu konstantnih mozda mjesec dana jer sigurno nisi spavo u njemu
znaci nisi ni ocefio auto kako treba...otkako si ga kupio ulozio si u njega cca 5k maraka i napravio prelijepo auto od njega....sad ga prodajes za 24k i odma u startu gubis tu nekih cca 10k maraka...opet me ispravi gdje ako grijesim jer nisam siguran za cifre al vjerujem da je blizu tu negdje...i prodat ces ga za te 24 milje maraka popusit odma u startu tih 8-10k maraka i dodat ces jos cca 20k da uzmes e90...izvini al gdje ti je tu logika i matematika....kao prvo imas predobro auto sa odlicnim motorom...e46 je najljepsa linija trice i nikad ljepsa nece izaci...meni bi e90 bio zadnji izbor al dobro to sam ja...a gore kazes
"a zato mjenjam sad sve sto ne valja pa da poslije ne moram"..hehhee e jbg...ako ti to sto imas ne valja bem ga ja onda ne znam sta valja...nemoj se ljutit al ovo je moje misljenje i ja stojim iza njega..vidio sam dosta ljudi koji su se nakon vise godina pustinje isto tako zaletali i na kraju "popusili" momacki...nadam se da nece biti vise takvih slucajeva jer steta je to velika...a nadam se da ulazes u prave stvari jer u e90 benzinca sa tom zapreminom nije ni lako sipat corbu a kamol odrzavat i nemre se to finansijski ni poredit sa e46 al et...u svakom slucaju razmisli prije nego se odlucis na taj korak a ja ti iskreno zelim sve najbolje i da bude onako kako si zamislio
Potpis
.:lol:
Upravu si sve sto si naveo...
osim ovog
"
a zato mjenjam sad sve sto ne valja pa da poslije ne moram"..
Ovo se odnosilo na ulaganje na auto dok sam tu i radim a nisam mislio da nevalja auto
, ono da bude doveden malte ne u fabricko stanje mjenjanje svega sto nije ok , i kao sto kazes previse se toga ulozilo da bi ga sad dao za ove pare ..
Ali opet autima su pale cjene i nisu ni blizu iste kao prije godinu dana...
ps. Kako se brisu oni oglasi tamo na Pik :lol::lol:.