allroad je napisao(la):vidio vec pokazivo si mi, nema sta mrak auto cuvaj ga samo
ja ipak ne bi preko 18'' to je max sto bi stavio na njega mada su 17'' jos bolje po auto ali izgled sve trpi jb ga
daj nam jos slika i malo vece nek budu
eh sad pitanje posto ove e46 po forumu imaju ASC a ni jedan nema DSC sem onog mog, je li i u tebe ASC ili DSC ?
posto me zanima da li to zavisi od godista, snage motora ili opreme ili sta vec
Fawaay je napisao(la):allroad je napisao(la):vidio vec pokazivo si mi, nema sta mrak auto cuvaj ga samo
ja ipak ne bi preko 18'' to je max sto bi stavio na njega mada su 17'' jos bolje po auto ali izgled sve trpi jb ga
daj nam jos slika i malo vece nek budu
eh sad pitanje posto ove e46 po forumu imaju ASC a ni jedan nema DSC sem onog mog, je li i u tebe ASC ili DSC ?
posto me zanima da li to zavisi od godista, snage motora ili opreme ili sta vec
kod mene je 320d 2001. 100kw i ima DSC.Pokusao sam ono sto si govorio da skroz iskljucim dsc,da drzim dugo ali nista se nije dogodilo,samo se nakod 10 sekundi ponovo ugasio trokutic.
Fawaay je napisao(la):330D extra ti je bmw,izgleda da su nam iste opreme unutra.
i meni su kralju ove tvoje felge extraa stvarno nemas razloga da ih mjenjas.Nema ljepsih felgi za e46 (subjektivno)
ako ih budes mjenjao daj ih meni :lol::lol:
One sto ti je buraz prodavao je uzeo onaj moj jaran kad sam trazio broj od tebe ako se sjecas.otvorile mu bmw u struku sad extra izgleda.
DiAbLo je napisao(la):Cim cujem 330d sjetim se onog idola na autoputu sto ide oko 2 i po joje
Fin "bi em dablJu" i po meni najbolji motor (DIZLO)
nodiash je napisao(la):Vidjeno...komentarisano...sve se zna...extra nema dalje