A potrošnja? Hm, troši jebi ga, ali kada čujem simfoniju ispod haube zaboravim na sve životne probleme, a kamoli na cijenu goriva
Naravno, ručni je mjenjač.
Računao sam prosječnu na putu od Slovenije do Mostara. Zagubio sam se Ljubljani jedno 2 sata. Bilo je auto puta, jedno 15% gradske vožnje, ostatak pažljive otvorene vožnje. Prosjek je ispao malo iznad 7.5 litara. Za auto od preko 1400 kg, sa šestakom i cca. 200 benzinskih magaraca smiješna potrošnja
Motor je gotovo bez vibracija, jako je uglađen, uparen sa proračunatim mjenjačem ima dovoljno momenta da se može "dizelaški voziti". Kada želiš može ti odlijepiti facu s glave al može se jako kultivirano voziti i kruzati. Petom 55-60 km/h bez ikakve muke. Ljudi mi ne vjeruju da tako malo troši uz laku nogu na gasu i naravno malo vozačkog umijeća. Evo me pričam o potrošnji kao da sam tdi-a kupio :lol:
Neki tuning planovi dolaze tek nakon izmijene svih tekućina i filtera. Nekih mehaničkih problema nema. Auto je od drugog vlasnika, održavano u ovlaštenom servisu do početka prošle godine, tako da bi trebao biti dobar i pouzdan:icon_biggrin:
Slike će biti uskoro, u frci sam sa poslom i obavezama, auto još nisam ni oprao a kamoli nešto drugo. Hvala svima na lijepim željama:icon_smile: