Samo polako druze, ja sam bio odustao od njega bas zbog sajbe i pumpe, nije mi se dalo peglat. Jel ti dao onaj frajer crvene opruge za njega i spojler na gepek?adohera je napisao(la):da to je taj pragovi uradjeni, pumpa kupljena, struja komplet uradjena nije bila samo centralna, diff uradjen, unutrasnjost i jos mnogo toga auto bio spreman za servisa, imao je dosta mana ali sa mnogo,mnogo strpljenja je to sredjeno sada sam krenuo s radovima za svoj cejf samo dok malo popravim novcanik dobro sam ga otanjio:lol: sada je na redu set kvacila, nova sofersajba ova ciknula neko je naceo brisacem i sada se malo prosirilo, onda u vjerovatno da malo preradim motor, pa ksenone, farove, stope,...
ali polahko imam u planu sada da uzmem kakvu peglicu ili nesto bezveze za zime a bimer ce da stoji u garazi i da se radi ako sve bude islo po planu:123:
Don Sonny je napisao(la):Samo polako druze, ja sam bio odustao od njega bas zbog sajbe i pumpe, nije mi se dalo peglat. Jel ti dao onaj frajer crvene opruge za njega i spojler na gepek?adohera je napisao(la):da to je taj pragovi uradjeni, pumpa kupljena, struja komplet uradjena nije bila samo centralna, diff uradjen, unutrasnjost i jos mnogo toga auto bio spreman za servisa, imao je dosta mana ali sa mnogo,mnogo strpljenja je to sredjeno sada sam krenuo s radovima za svoj cejf samo dok malo popravim novcanik dobro sam ga otanjio:lol: sada je na redu set kvacila, nova sofersajba ova ciknula neko je naceo brisacem i sada se malo prosirilo, onda u vjerovatno da malo preradim motor, pa ksenone, farove, stope,...
ali polahko imam u planu sada da uzmem kakvu peglicu ili nesto bezveze za zime a bimer ce da stoji u garazi i da se radi ako sve bude islo po planu:123: