Uredu ovako ide prica prije nekih mjesec dana kupio sam BMW 318 TDS, auto je bio u redu dok nisam primjetio da mi pusta gorivo na bosh pumpi.
Isao sam u servis za tu istu pumpu te mi je on promjenio gumice na pumpi,
no to nije rijeslio moj problem naime i dalje mi je pustalo gorivo.
U meduvremene mi se motor raspo (katastrofa), zaduzio sam se kupio drugi motor sa 150 tisuca kilometara (platio sam ga 900 eura), ugradio ga itd.
Motor je odlican, cak sam na tom istom motoru dobio i bosh pumpu ali i dalje mi negdje PUSTA GORIVO na istom mjestu kao i stara pumpa koja je bila na proslom motoru.
Cijeli se zivot bavim autima i nisam potpuni laik sto se toga tice ali ovo u zivotu nisam dozivio.
Znaci obje pumpe pustaju gorivo na istom mjestu tj. nafta se slijeva tocno ispod getribe i ja nemogu ustanovit gdje je tocno kvar.
Svaka pomoc je dobrodosla, savjet... bilo sta.
Hvala unaprijed.
Isao sam u servis za tu istu pumpu te mi je on promjenio gumice na pumpi,
no to nije rijeslio moj problem naime i dalje mi je pustalo gorivo.
U meduvremene mi se motor raspo (katastrofa), zaduzio sam se kupio drugi motor sa 150 tisuca kilometara (platio sam ga 900 eura), ugradio ga itd.
Motor je odlican, cak sam na tom istom motoru dobio i bosh pumpu ali i dalje mi negdje PUSTA GORIVO na istom mjestu kao i stara pumpa koja je bila na proslom motoru.
Cijeli se zivot bavim autima i nisam potpuni laik sto se toga tice ali ovo u zivotu nisam dozivio.
Znaci obje pumpe pustaju gorivo na istom mjestu tj. nafta se slijeva tocno ispod getribe i ja nemogu ustanovit gdje je tocno kvar.
Svaka pomoc je dobrodosla, savjet... bilo sta.
Hvala unaprijed.