Bmw 318 e46 SAVJET!

Bmw 318 e46 SAVJET!

Član
Pozdrav forumaši!

Jedno veoma važno pitanje, imam u ponudi pomenuti bmw za kupovinu po (meni) niskoj cijeni. Riječ je o 1.9 benzincu, na našim tablama. 98 je godište!

Vaši savjetu, bmw, konkrentoo ova serija, godište! Dobre i loše strane, kupujem auto, a ovo mi se čini fina opcija, prije svega zbog cijene!

Hvala :)
 
Član
Nije ovo karavan, obični je, ali čini mi se da je preudoban. Jedino možda godište, još neka iskustva? Koliko im se inače kreće cijena? (Po vama) :123:
 
Član
Motor, tako reći, neuništiv. Troši solidno, ne ide nešto specijalno, ali nije ni kvarljiv. Jedini problem kod njih je zadnji most i to je to.
 
Član
zadnji most vidi, obzirom da je benzin kod motora nemas fule... bice ti kasnije zao sto nisi sestaka kupio al ide i taj fino, za normalnu voznju...sportskog duha bas i nema...provjeri jel motan oko bandere
 
Član
Aha, hehe.. Dok pokupim te vaše fraze:) Idem sutra da pogledam auto, o ovom autu je riječ.
http://www.pik.ba/artikal/4616455/bmw-318-e46/ Znali neko u BL dje ima dobar BMW servis, jer ako bi bilo sve uredu, kupio bih ga.

P.S. Editovat ću post sa ovim pik linkom da se ne bi vlasnik auta našao uvrijeđen. :)
 
Član
Izgleda očuvano. Imaš ovlašteni BMW Tomić u BL, a možeš i kod nekih privatnih majstora otići. U Laktašima imaš jako dobrih majstora koji rade samo BMW, kod mene u komšiluku ih ima par.
 
Top