Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e jbg sad,nznm ni ja to,znam samo da mi covek nudi razwodnik sa blokadom na 6800obrtaja...:icon_question::icon_question::icon_question:
tacinje to je ruka razwodnika sablokadom...
sta ce ti razvodnik citav:icon_question::icon_question: treba ti samo rotor od Golfa II 1.3 to ti je oko 20KM skini svoj baci stavi taj i lupaj dok ne zariba.:123:
to ti je onaj hepek u razvodniku samo na ovom ima malo vise djelica ima jedna opruga koju centrifugalna sila na velikim obrtajima isteze i bozijim davanjem pocne prekidat struju i tako dobijas blokadu na recimo 6200
kupio bih ja gti-a ali nmg dwa auta da napajam,wec imam auto 2.0 150ks,ne mogu i u golfa da sipam swaki dan...kod nas u bgu gorivo 110dinaraa(1.3evra)mnogo bre...msm mnogo za mene jer ne radim,jos idem skolu...
Prijatelju jako prosto samo nabaviš razvodnu ruku (rotor) razvodnika palenja od dvojke koja ima mehaničku blokadu i zameniš je sa tvojom
ovako je kod tebe
[attachment=31274]
a treba ti nešto poput ovoga
[attachment=31275]
ovo su i meni rekli juce.ali nisam jos probao.on sto mi je rekao imao je ovo na golf mk1 1.1 carbrio.ja sam ga pitao kako ovo da izvedem kod moj 1.8 8v?on mi je ovo rekao.
pozz