RCat je napisao(la):madmono je napisao(la):Murinho je napisao(la):Heehehe vidam ovoga nisana svaki dan jer je iz mog kvarta nisan mnogo ljepse izgleda u stvarnosti i mnogo se radilo na njemu samo sto nije postavljeno kao stopke felge su uradene ma prelijep i da pitam dali je na prodaju
Nije na prodaju kakvi nebih ga prodao prisrastao mi je za srce :123::123::123:
Dino je napisao(la):Je li insan na prodaju?
Goco nije Nissan nego insan (čovjek) odnosilo se valjda na ovo gore što je napisao za plavuše
djavolica je napisao(la):RCat je napisao(la):madmono je napisao(la):Murinho je napisao(la):Heehehe vidam ovoga nisana svaki dan jer je iz mog kvarta nisan mnogo ljepse izgleda u stvarnosti i mnogo se radilo na njemu samo sto nije postavljeno kao stopke felge su uradene ma prelijep i da pitam dali je na prodaju
Goco nije Nissan nego insan (čovjek) odnosilo se valjda na ovo gore što je napisao za plavuše
Ma nissan :icon_biggrin: Sta ce mi plavuse imam ja svoju smedju hanumu :icon_biggrin:
Dino je napisao(la):djavolica je napisao(la):RCat je napisao(la):madmono je napisao(la):Murinho je napisao(la):Heehehe vidam ovoga nisana svaki dan jer je iz mog kvarta nisan mnogo ljepse izgleda u stvarnosti i mnogo se radilo na njemu samo sto nije postavljeno kao stopke felge su uradene ma prelijep i da pitam dali je na prodaju
Ma nissan :icon_biggrin: Sta ce mi plavuse imam ja svoju smedju hanumu :icon_biggrin:
Nismo se sporazumjeli jbg (šta dva zamjenjena slova naprave ) ja kontala ti za njegov komentar govoriš nisam ja ni mislila da ti tražiš sebi pored svoje žene :icon_smile:
Schumi je napisao(la):Dobar CRNI GROM,kad sam juče vidio Deju kako drifta i ja se nafuro,reko treba kupiti Nissana ili u moju harabatiju ubacit kakvog šestaka i derat gume