Frenkie-3B Član 17.03.2009 #16 dobar pravo pogotovo na prvoj slici opasno izgleda,smrko se ko noc hehee
bucky_mb@yahoo Član 17.03.2009 #17 pravo dobar, samo haubu treba produžiti do balatobrana. sretno u nastavku radova.pozz
H hare_20 Član 17.03.2009 #21 w_anel je napisao(la): Dobar dobar bice jos bolji Kliknite za proširenje... da da bice jos bolji hehhe...
w_anel je napisao(la): Dobar dobar bice jos bolji Kliknite za proširenje... da da bice jos bolji hehhe...
fidel Član 17.03.2009 #22 extra sve,kultura pravo.i ja sam dao da mi se radi karambolka bas u ovom stilu
Adi_A3 Član 19.03.2009 #27 Oooooooo komsija pa da pohvalim radove...ispalo je za cistu 10-ku...neki dan ti prodje kraj mene i ja bas gledam....extra,extra samo naprijed
Oooooooo komsija pa da pohvalim radove...ispalo je za cistu 10-ku...neki dan ti prodje kraj mene i ja bas gledam....extra,extra samo naprijed
H hare_20 Član 19.03.2009 #29 Hvala komsije hehe...Uradice se jos toga.A Adi tebe mi je preporucio jedan momak da te pitam u vezi zileta sto si stavljo radi boljeg zvuka??
Hvala komsije hehe...Uradice se jos toga.A Adi tebe mi je preporucio jedan momak da te pitam u vezi zileta sto si stavljo radi boljeg zvuka??