Trozic Član 16.12.2008 #23 Toda je napisao(la): dd 面向它,你知道中国 Kliknite za proširenje... 我不知道我刚才开玩笑 :lol:
hijena_filomena Početnik 16.12.2008 #24 hvala svima koji me pozdraviše. baš ste neki fin i kulturan svijet. vidim ima i japanaca :icon_smile: šakal nadam se da si mislio na bicikl (svaki dan na njemu). apsolutno si u pravu. vidiš kako, zahvaljujući njemu, imam vitke noge.
hvala svima koji me pozdraviše. baš ste neki fin i kulturan svijet. vidim ima i japanaca :icon_smile: šakal nadam se da si mislio na bicikl (svaki dan na njemu). apsolutno si u pravu. vidiš kako, zahvaljujući njemu, imam vitke noge.
Trozic Član 16.12.2008 #27 hijena_filomena je napisao(la): hvala svima koji me pozdraviše. baš ste neki fin i kulturan svijet. vidim ima i japanaca :icon_smile: Kliknite za proširenje... ima čunga lunga :lol:
hijena_filomena je napisao(la): hvala svima koji me pozdraviše. baš ste neki fin i kulturan svijet. vidim ima i japanaca :icon_smile: Kliknite za proširenje... ima čunga lunga :lol:
adi187 Član 16.12.2008 #28 Pozdrav i dobro dosla! A naucit ces ako te sta interesuje u vezi auta ,forum i ekipa su tu pa pitaj,dobro dosla si, ostani aktivna!
Pozdrav i dobro dosla! A naucit ces ako te sta interesuje u vezi auta ,forum i ekipa su tu pa pitaj,dobro dosla si, ostani aktivna!
zdravko Član 16.12.2008 #29 joooooooooooooooooooooooooooo bas steta ja mislijo da si maloljetna al dobro moze i vako proc