Biseri iz OK-a, Teen-a i sličnih časopisa!!

Biseri iz OK-a, Teen-a i sličnih časopisa!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: kako sam se nasmijao slatko hahahahahaha dobar :lol::lol::lol::lol::lol:
kakve gluposti djeca pisu cccccc

• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…

• Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?

• Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno.. Jesam li normalna?

ove tri su mi naj jace :lol::lol::lol:

Legend
:lol::lol::lol::lol:
ova najludja

• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…

Član
hahahaaha joj ludosti ismija se ocam:lol::lol::lol::lol::lol:

• Imam 16 godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar.

• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?

• Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pušim ku**c. Da li sam homoseksualac? (Odgovor: Ne, ti si biseksualac)

• Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?

:lol::lol::lol::lol:

Član
vise je zalosno nego smijesno :D jbt vidi sta ta djeca rade u danasnje vrijeme vec od 12 godina,to nije ni 7 razred :lol:

Član
Otkako sam dobila menstruaciju spolno se iživljavam na igračkama. Zašto? Da li sam normalna? POMOZITE!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

najjaca:lol:

Ova djeca il su malo priglupa il neinformisana il šta već...a znaju se upuštati u sve i svašta zato... :icon_rolleyes: kolko je smiješno, još je više žalosno

:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
ne mogu da vjerujem da su ovoliko neupuceni,zato sam uvijek bio za uvodjenje predmeta sexualno obrazovanje u skolama
ma ni ovi stariji nisu nista bolji,znam iz iskustva,zalosno :icon_sad: al tako je

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.