Da ovo je vrlo cest scenarij i sto ga vise puta naprave vise su "slobodniji".RCat je napisao(la):to nam je mentalität.. da, ali hvala bogu ne svima..
dozivim vrlo cesto, da i ako vozim 100 na medjugradskom putu, se netko nadje kome sam pre spora
pa me MORA pretjecati, pa da neznam kako nepregledan put, iako bi predamnom isao samo 5 km/h brze. . ili kad kasam za kamionom, predamnom samo pune linije i krivine - a frajeri MORAJU me pretjecati i gurati se izmedju kamiona i mene da se nebi zabili u auto koje dolazi iz suprotnog smjera.
koliko puta sam uvrnula ocima zbog ovakvog stvarno blesavog ponasanja. i nemogu reci da mi je zao, ako vidim takvog s tockovima na gore negdje u kanalu.
u autoskoli se uci defenzivna voznja.. to mnogi zaborave cim dobiju vozacku u ruke - od tada je cesta njihova
Ali najjace mi je ono kad te kriticno pretekne i nakon 50 do 100 metara skrene na raskrsnici ili slicno. Ja iskreno ne shvacam takve ljude, sta li taj lik tada misli u tom trenutku, mislim sta mu to predstavlja, koliki je IQ u tog morona. ("ljubi ga majka")