Dugo živio u novom ulmu6 mjeseci od prelaska preko granice sa autom ili??Auto moze da bude na meni iako imam trenutno prijavljenu adresu stanovanja u Njemackoj??..U Gundelfingenu an der Donau...40 km od Ulma
6 mjeseci od prijave adrese u Njemačkoj.6 mjeseci od prelaska preko granice sa autom ili??Auto moze da bude na meni iako imam trenutno prijavljenu adresu stanovanja u Njemackoj??..U Gundelfingenu an der Donau...40 km od Ulma
Ja sam bio više puta u Minhenu, vozali smo otac i ja, bili smo po 10 dana nije nas niko ni zaustavio. Može se vozati ta 3 mjeseca ja mislimA kad je vec tema tu da pitam..
Ako nisam prijavljen na Njemačku adresu,već sam tu na 3 mjeseca,mogu i auto vozikati toliko i nikome ništa?
Ma ja sigurno je tako...Ja sam bio više puta u Minhenu, vozali smo otac i ja, bili smo po 10 dana nije nas niko ni zaustavio. Može se vozati ta 3 mjeseca ja mislim
hahaha...lijepa stara industriestrasse..mjesto gdje su se uvijek nalazila dobra autaja sam u novom ulmu stalno, idustriestrasse
sto se tiče te vožnje možeš vozit kolko hoćeš samo pametno vozi ne padaj policiji u oči sa divljanjem i neće te niko dirat.
hahaha...lijepa stara industriestrasse..mjesto gdje su se uvijek nalazila dobra auta
možeš malo pojasniti ovo sa ulaskom u sami centar grada bez te njihove plakete
il baš nije potrebna il smo mi bosanci oslobođeni toga