BiH - Portugal

BiH - Portugal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Spaha ce ih ubiti :)

A nema razloga da igramo na Kosevu , mislim da se nikad ne bi mogla napraviti atmosfera kao u Zenici.

Moje misljenje 2:2 u Lisabonu , 3:1 u nicaZe :cool:

(naravno za nashe zmajeve)
 
Član
Vijest sa jednog informativnog site-a:

''Ronaldo bi trebao biti odsutan tri do četiri sedmice, a ako ne bude nekih pogoršanja, bit će spreman za utakmice baraža.''


Nadam se da mu čelnici Reala neće dati da nastupi :D

Svejedno imamo i više nego realne šanse jer imajmo na umu da Danska u poređenju s nama nema toliki kvalitet (kada je u pitanju raskošnost talenta) pa su opet uspjeli parirati Portugalu, čak šta više, biti bolji od njih.

Jedina prednost na strani Danaca u odnosu na nas bi možda mogla biti ''izdržljivost'' jer gledajući njihove utakmice faktički nemaju potrebe za izmjenama tokom utakmice dok kod nas već u 60-70oj minuti zaškripi, ponekad čak i ranije i to može uticati na konačan ishod.

Sve u svemu mislim da uopšte ne očekujem previše ako kažem da nas vidim na SP-u, dovoljno je da se igra svim srcem i prolaz dalje je itekako moguć :D
 
Član
Mi smo dansku pobijedili 2:0 u Danskoj...

A ti Amir_VW...slusaj sta Diablo govori..pravi Sarajlija ...on je za to da se u Zenici igra...jer nema atmosfere kao ovdje kod nas...Nisam ni Celikovac neki nit sta..al brate ruku na srce BIH je bas na domacem terenu u Zenici..
 
ako ROnaldo ne nastupi , mi smo u Africi , a tesko da ce ga Realovi celnici pustiti da igra pa da se povrijedi a toliko lovu dali za njega :cool:
 
Super Moderator
Amir_VW je napisao(la):
Samo nekotam šta više glume majke mi ..... "Jedna od naših najvećih snaga su naši navijači, a revanš susret igramo u Zenici. Oni su naš 12. igrač i vjerujem da će njihova podrška biti od presudnog značaja", dodao je Ćiro.


Pa ko da samo znaju u zenici igrati .. .. . pa 100 puta im je bolje napuniti koševo .... a debila !!!:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

pa nije druze bolje kosevo
jeste vece ali atmosfera nije ta
ima atletska staza pa su tribine daleko i nema tog pritiska navijaca ko u zenici
 
Član
mirzaa3 je napisao(la):
Mi smo dansku pobijedili 2:0 u Danskoj...

A ti Amir_VW...slusaj sta Diablo govori..pravi Sarajlija ...on je za to da se u Zenici igra...jer nema atmosfere kao ovdje kod nas...Nisam ni Celikovac neki nit sta..al brate ruku na srce BIH je bas na domacem terenu u Zenici..


Ma ok sve ....ali nije više ni Zenica kao što je nekad bila (neosvojiva tvrđava) !!! Po meni bi bilo logičnije da se napuni stadion i da bude 35 000 ljudi ,da nas više može doći i gledati ROnalda,Deca,Nani-a ,a ne 15 000 i to do karte češ doči ....??!?!? Nije bitno uopste za koga navijamo (Sarajevo , Borac ,Čelik ,Velež...)to nema nikakvi veze sa ovim što ja pričam ! Ja dobro znam kakva je atmosfera kad se napuni "koševo"(da se naježiš ) !!! :cool::cool:

Ali nema veze oni su tako odlučili i Bože moj ,ako Bogda samo da napravimo neko "ČUDO" pa ih izbacimo !!! I baš mi je drago što nam je došao Portugal ! Jer smo im totalno nepoznati....

we <3 B & H !!!
 
Član
Dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place,neprocjenjivo je... Neke se stvari ne mogu kupiti novcem... Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!!svi oni koji misle da ce peder plakati u Zenici
 
pustimo mi to,bosna bi trebala proci,nece Ronaldo igrati u to sam uvjeren..Ko bi meni onda moga uzeti kartu u zenici kad bude utakmica..al da je to 100% sigurno.. :icon_smile:
 
Član
Goreg protivnika nismo mogli dobiti...Poslije Španaca i Engleza trenutno najbolji u Europi jest da su loše odigrali kvalifikacije,bolje i Francuze da smo dobili oni su raštimani totalno...Ali dok se igra ima šanse a i Ćiro će to dobro ukomponovati...Napad nam je extra veza isto tako,odbrana i golman su nam tanki ako se to uštima kako treba nismo bez šanse...
 
Legend
ako su ih danci mogli na*uzit onda mozemo i mi definitivno, plus opametili smo se protiv spanaca, tako da je to samo jedan plus vise za nas..

treba biti realan i reci da je ipak portugal 10ta repka na fifinoj rang listi, ali isto tako nemaju bas bajne rezultate sto su pokazali i u kvalifikacijama, tako da je sve moguce ;);)
 

IGY

Član
dosta sam vas pustio
fudbal lock
hmm trebalo bi uvesti neke mandatne banove za ove teme o fudbalu:icon_mad:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top