BiH - Portugal

BiH - Portugal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da je auto forum al mislim da na svakom forumu ova tema je dobrodosla , danas u 14h izvuceni parovi baraza , igramo protiv Portugala , dobro je sto se uzvratna tekma igra kod nas.

Sta ocekujete , hocemo li slijedece ljeto uzivati uz Zmajeve u Africi ili cemo traziti neku drugu repku da ih simpatiziramo :icon_smile:
 
a valjda nece zakljucati :icon_rolleyes:

a nije Portugal toliko jak koliko svi misle , Nani i Deco su u losoj formi , jedino Ronalda treba zaustaviti al ni to nije nemoguce. Imamo sanse bgm , samo da nas FIFA ne zayebe :icon_evil:
 
Legend
zar nije prva u gostima???

Evo kako su Portugalci reagovali:
fwiep.jpg
 
Član
Samo nekotam šta više glume majke mi ..... "Jedna od naših najvećih snaga su naši navijači, a revanš susret igramo u Zenici. Oni su naš 12. igrač i vjerujem da će njihova podrška biti od presudnog značaja", dodao je Ćiro.


Pa ko da samo znaju u zenici igrati .. .. . pa 100 puta im je bolje napuniti koševo .... a debila !!!:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
 
Član
ma samo da ne budemo morali igrati i protiv portugala i sudija zajedno,da ne bude opet,nema svirati dok ne padne gol,pa goni do 100 minute,kao onda protiv spanije.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top