trizex Član 14.06.2011 #107 RCat je napisao(la): svidja mi se prijedlog od 2FAST4YOU Kliknite za proširenje... podrzavam nominaciju jednostavno, a extra
RCat je napisao(la): svidja mi se prijedlog od 2FAST4YOU Kliknite za proširenje... podrzavam nominaciju jednostavno, a extra
bosnicos Član 14.06.2011 #108 ovaj prijedlog od 2fast4you izgleda mi kao BHT -radio televizija :lol::lol::lol: al podrzavam
jusuf Član 14.06.2011 #109 Meni se svidja koncept loga kako je selva napravio, uz neke izmjene mogao bi biti dobar logo po mom misljenju nije lose ni od 2fast4you
Meni se svidja koncept loga kako je selva napravio, uz neke izmjene mogao bi biti dobar logo po mom misljenju nije lose ni od 2fast4you
selva Član 14.06.2011 #110 Nemam vremena na poslu sam, al" evo još jedan onako amaterski... Uploaded with ImageShack.us
VR6Boki Član 14.06.2011 #111 Covjece logo se trazi, nesto jednostavno, ne od 25 znakova sastavljeno :icon_biggrin:
selva Član 16.06.2011 #114 VR6Boki je napisao(la): Covjece logo se trazi, nesto jednostavno, ne od 25 znakova sastavljeno :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Uploaded with ImageShack.us Izvini Kusleve, je li ti ovo dovoljno jednostavno?
VR6Boki je napisao(la): Covjece logo se trazi, nesto jednostavno, ne od 25 znakova sastavljeno :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Uploaded with ImageShack.us Izvini Kusleve, je li ti ovo dovoljno jednostavno?
menjic Član 16.06.2011 #115 daj stavimo kakvu gedoru i ovaj gore saraf i jednog golfaca i to je to Sad cu i ja pokusati nesto da napravim, pa ako mi se svidi sta sam napravio postavicu ovde, ako ne obavjesticu vas da nisam napravio nista kako treba
daj stavimo kakvu gedoru i ovaj gore saraf i jednog golfaca i to je to Sad cu i ja pokusati nesto da napravim, pa ako mi se svidi sta sam napravio postavicu ovde, ako ne obavjesticu vas da nisam napravio nista kako treba
G gogos11 Član 24.06.2011 #119 Za sada ponajbolji od "selva" samo da se skloni saraf inace podsjeca na logo od auto servisa