BMW 316i 90god je napisao(la):Kolika vam je brzina na torentima kad skidate sad kad su vam povecali toliko?
BMW 316i 90god je napisao(la):
harach je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):Kolika vam je brzina na torentima kad skidate sad kad su vam povecali toliko?
ja ne znam sta su oni tamo pogrijesili, ja prvo kontao da je greska neka kad mjerim na speedtest.net, al evo sad skidao colin mcrae rally, u torentu tamo brzina oko 800 KB/s, a paket netFlat 4
sta god da je, samo se nadam da ce potrajati:icon_smile:
SOLEmir je napisao(la):Nisi shvatio, znam da je 1000 kb = 1 MB ali problem je u tome sto ja placam ovo:
Brzina pristupa:
Download 2048kbps
Upload 256kbpa
a dobijam :
download 270 kbps
upload 30 kbps
edoze je napisao(la):SOLEmir je napisao(la):Nisi shvatio, znam da je 1000 kb = 1 MB ali problem je u tome sto ja placam ovo:
Brzina pristupa:
Download 2048kbps
Upload 256kbpa
a dobijam :
download 270 kbps
upload 30 kbps
Druze,tebi je download i bolji nego pise,imas 2Mb/s uplaceno a skidas 2,46Mb/s
ne znam sta se zalis?
upload ti je takodjer ti negdje
ping od 30ms je sasvim ok...ne znam sta bi ti??:icon_confused:
Hidraulic je napisao(la):Vama sa 3,5 brzinom, nisu vas uskladili sa DSLAMom. Provjerite u modemu, koliko su vam rateovi. Nama koje su uskladili su 4911 u down.
OmO je napisao(la):Evo ja zvao prije nekih pola sata i rekli mi da posaljem na njihov E-mail i da ce mi promijeniti brzinu.. Sumnjam da ce mi to odmah uraditi :icon_confused:
mahe007 je napisao(la):OmO je napisao(la):Evo ja zvao prije nekih pola sata i rekli mi da posaljem na njihov E-mail i da ce mi promijeniti brzinu.. Sumnjam da ce mi to odmah uraditi :icon_confused:
ja nazvao kaze budite strpljivi:lol:
BMW 316i 90god je napisao(la):Kako cu to uraditi? Imam adsl2/2+ router