BH tuning forum se gasi 01.01.2009

BH tuning forum se gasi 01.01.2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
sretna nova godina svim clanovima foruma, i da bude sto vise druzenja na forumu :icon_smile:
 
raja, sretna vam nova godina i od mene. ovo je stvarno najbolji forum na koji sam naisao, najbolja stvar bhtuninga su njegovi clanovi, zaista ni na jednom forumu raja nije ovako slozna i puna pozitivne energije.

sve najbolje svima zelim u narednoj godini, takmicarima puno uspjeha i nagrada, spamerima zelim da vam nikada vise ne obrisu chat, alkoholicarima da im nikada pica i motiva za piti ne nestane..puno srece svima! :cool:

Budite fini veceras....popijte sto vise, pokupite sto vise dobrih cura/momaka :lol:
 
Član
Srecna nova 2009 godina svima clanovima!! dabog da jos 100 godina ovaj forum radio :) Polako veceras :D ja vec sada krecem :)
 
Član
Forumaši,
Želim Vam sve najbolje u 2009. godini - dobro zdravlje, sretan i uspješan život,mnogo promijenjenih auto i puno sigurno predjenih kilometara ;)
 
Član
Pridruzujem se cestitkama sve najbolje svim clanovima foruma!
Puno srece u Novoj 2009-oj godini! ;)
 
Pridruzujem se cestitkama...Definitivno jedan od najboljih foruma...

Sretnu i uspjesnu novu 2009 godinu, mnogo zdravlja srece i uspjeha.
 
Gajs-gt je napisao(la):
Sretna nova svim clanovima foruma najljepse zelje svima i puno srece svim takmicarim u sezoni 09. Jedan predlog za urednike foruma ako je moguce u BH Tuning Garazi poredati auta po marki automobila radi lakseg pregleda naprimer svi golfovi u odijel za VW svi audi u odjel za audi svi fiati u odjel za fiate itd tako bi bio laksi pregled i oni koji malo redje obnavljaju teme dobili bi vise prostora ovako za 7 dana sa prve stranice dodjes do 5 eto to je moj predlog urednicima pa ako se moze odradit mislim da bi bilo korisno i lakse za pregled pooozzz svima

samo da velim da podrzavam ovu ideju!
 
Početnik
nodiash je sve rekao... zaista...
prosla sam tonu foruma i ni jedan me nije zadrzao ovoliko dugo... ovdje sam vec sigurno nekih 9-10 mjeseci i uvijek nadjem nesto sto me interesira, pa taman i neki novi kratki spam :icon_biggrin:

way to go, pola, way to go...
 
Član
prije svega sretna vam nova godina i želim vam sve najbolje :cool:

odličan je forum i raja,nikad nije dosadno :cool:
respekt ljudima koji su napravili forum i održavaju ga ;)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top