Član
Pozdrav. Trenutno u golfu imam orginalni beta radio koji ima izlaze samo za prednja vrata .. dakle imam dva visokotonca i dva ona veca zvucnika. Kupio sam jos dva visokotonca i dva ona veca zvucnika i zelim da to sve povezem. Posto znam da nemam izlaze za zadnje zvucnike a nemam nesto puno para , planirao sam kupiti isto tako orginalni gamma radio sa 4 izlaza i to bi trebalo da bude fino na kraju. Nisam neki ovisnik o muzici tako da mi netrebaju neki after market kastofoni.
Sad me zanima kako su spojeni vec postojeci visokotonci sa zvucnicima ? Imaju li negdje vec ugradene skretnice ili je to u samom kastofonu , uglavnom nemam pojma . Kupio sam dakle 2 zvucnika , 2 visokotonca i dvije skretnice za zadnja vrata , pa me zanima trebam li sad kupiti i dvije skretnice za prednja vrata i onda kao tako spojiti na 4 izlaza na kastofon ili ima neka druga fora . Nadam se da me razumijete sta hocu da kazem
Sad me zanima kako su spojeni vec postojeci visokotonci sa zvucnicima ? Imaju li negdje vec ugradene skretnice ili je to u samom kastofonu , uglavnom nemam pojma . Kupio sam dakle 2 zvucnika , 2 visokotonca i dvije skretnice za zadnja vrata , pa me zanima trebam li sad kupiti i dvije skretnice za prednja vrata i onda kao tako spojiti na 4 izlaza na kastofon ili ima neka druga fora . Nadam se da me razumijete sta hocu da kazem