deez je napisao(la):
moje je da opomenem coveka koji sebe naziva vernikom... a za postupke neka odgovara kada bude vreme za to!
Molim te, ne zelim sukob misljenja bar na tu temu i ne ovde...
PEACE BRO'!
Ja sebe nisam nikada na ovom forumu nazvao vijernikom zeleci time izdignuti sebe iznad drugih.Ovaj forum korisitim zato sto je ovdje raja spremnija pomoci u svim situacijama i imaju puno vise ljudstva od vecine raje na ostalim cak religijskim forumima.bhtuning je jedna fina zajednica u kojoj svaku pristrasnu raspravu treba sankcionisati,bilo da se radi o autima ili necemu drugom.Da sam ovu temu postavio na neki religijski forum,dobio bih odgovore slicne tvome ,sto mi se pak nimalo nesvidja.Brate moj dragi u Islamu,ukoliko si vec spreman da me savjetujes prvo si trebao poslati pm i pitati u cemu je toliki problem pa sam se odlucio za takav nacin polaganja ispita, a ne odmah napisati hadis:"Ko vara nije od nas".To si trebao napisati tek kada nebi imao valjan razlog za upotrebu bubice za ispit.Ali kada matematika neide ja tu ne mogu nista,dovoljno sam potroso novca za intrukcije,zivaca i vremena da bih skontao nesto,ali kad neide-neide.
Ipak ja ne pravdam sebe i svoj nefs,ja nemam vremena toliko da danonoćno provodim gledajuci u matrice,determinante,sisteme jednacina i trigonometriju.Tebi hvala sto si me upozorio,iako sam ja to sve razmotrio prije kupovine bubice i svega,jer mi je to jedini izlaz da polozim matematiku.Svima ostalim također hvala sto su mi pomogli,ako mi bude trebalo pomoci oko kopcanja opet cu se javiti.Pozzz