Mogu biti gume, mjenjac ili da su prednji lezajevi pa ti prenose zvuk kao da su zadnji otisliPozdrav svima, nadam se da neko zna.
Cuje mi se zvuk kao kad ode lezaj a nije otisao. Zamjenio oba zadnja.
Audi A4 B5
Quattro
Sta je problem?
Mogu biti gume, mjenjac ili da su prednji lezajevi pa ti prenose zvuk kao da su zadnji otisli
Osigurač pumpe goriva?problem sa touranom 2.0 tdi 100kw nece da upali da tabli nema lampica od checkengine i grijaca i pumpa se ne cuje prilikom davanja kontakta imali ko da je imao slican problem
Na Golfu V sat blokira paljenje ako je neki veći problem sa njim. Touran je skoro kao i Golf V. Da je do ključa(koda ključa) mislim da bi pumpa radila i verglao bi iako ni tada nebi upalio, tako da nebi trebalo biti do ključa. Ne znam do čega bi još moglo biti.problem sa touranom 2.0 tdi 100kw nece da upali da tabli nema lampica od checkengine i grijaca i pumpa se ne cuje prilikom davanja kontakta imali ko da je imao slican problem
Pozz narode pukla mi kugla pa mi ispala polusovuna dakle nemogu ga vozit kod majstira sta mi je cinit
Pozdrav ekipa,imam problem sa hladjenjem motora,u pitanju je golf 2,u boci ima dovoljni vode ,vraca vodu i sve funkcionise ali se zagrijava a ventilator se ponekad pali pa sta bi moglo biti,bas sam gledao kada predje sredinu vec je izmedju pregrijavanja i normalne temperature ali se ventilator ne pali,hvala unaprijed.
Hvala druže ,veliki pozdravIsti problem u mne
Termoprekidac u pitanju,star oslabio isto se u mne nekad upali ak kad bude ured blizu slova H(hot)
Pa sam ja zaobiso i stavio prekidac obicni u kabini
Al prije neg sto zamjenis dio ako je taj prvo provjeri ventilator jel radi kak treba,spojis ta 2 pina zajedno
Al nije dio skup 15-20-ak markica hhhh
Eto slika kako izgleda na hladnjaku se nalazi
Sretno sa sarafanjem