Pozdrav raja. Novi sam clan pa ne zamjerite dok se ne uklopim malo. Imam problem sa automobilom pa ako neko moze pomoci bio bi zahvalan. Vec 2god vozim audi a3 2004god, 1.9 77kw i imam problem sa paljenjem. Auto kad je hladno pali kao mina ali problem se javlja kad je motor vruc. Tad vergla oko cc 10 sekundi i svaki put upali. Mnogo me nervira to. Na dijagnostici je pokazalo da je otisao senzor bregaste. Isti je promijenjen ali se opet desava da lose pali vruc. Ucitana je i nova mapa i od tad auto pali i vruce i hladno na cvoku. Nakon par dana problem se vraca. Opet isto sve. Opet idem kod majstora i opet greska senzora bregaste. Ovaj put opet stavimo nov senzor ali nista se ne mijenja. Auto opet lose pali a greska se pojavljuje i sa tim novim senzorom. Vracamo stari senzor,brisemo gresku i auto opet pali na cvoku. Ali opet to traje 5 dana i opet isti problem. Lose pali i opet greska. Jel se mozda nekom ovo desavalo?
Jesu li dolazili fabrički xenoni u tvom autu ? Kakve xenone si ugradio, neke fush najjeftinije ili neke kvalitetnije ? Možda je jednostavno do samih nekvalitetnih xenona.Pozdrav imam problem sa ugradjenim xenonom kada blicam ili upalim duga svjetla ugase se xenoni. Sta bi moglo biti problem ?
Ja sam imao slican problem na Passat 2003 god, kod mene su bile dizne problem, neki magneti ne otvaraju dok verglas, a cim upali onda normalno radi.Pozdrav raja. Novi sam clan pa ne zamjerite dok se ne uklopim malo. Imam problem sa automobilom pa ako neko moze pomoci bio bi zahvalan. Vec 2god vozim audi a3 2004god, 1.9 77kw i imam problem sa paljenjem. Auto kad je hladno pali kao mina ali problem se javlja kad je motor vruc. Tad vergla oko cc 10 sekundi i svaki put upali. Mnogo me nervira to. Na dijagnostici je pokazalo da je otisao senzor bregaste. Isti je promijenjen ali se opet desava da lose pali vruc. Ucitana je i nova mapa i od tad auto pali i vruce i hladno na cvoku. Nakon par dana problem se vraca. Opet isto sve. Opet idem kod majstora i opet greska senzora bregaste. Ovaj put opet stavimo nov senzor ali nista se ne mijenja. Auto opet lose pali a greska se pojavljuje i sa tim novim senzorom. Vracamo stari senzor,brisemo gresku i auto opet pali na cvoku. Ali opet to traje 5 dana i opet isti problem. Lose pali i opet greska. Jel se mozda nekom ovo desavalo?